رادیاتور چدنی

رادیاتورهای چدنی و فولادی نسل اول رادیاتورهای گرمایشی هستند که با آمدن موتورخانه ها جایگزین بخاری های چوبی، ذغالی و نفتی شدند. در صورت کم بودن تعداد پره های رادیاتورهای چدنی و فولادی، قابلیت افزایش پره های رادیاتور، متناسب با فضا وجود دارد که این مورد یکی از مهم ترین مزایای این نوع رادیاتورها به شمار می رود. تعداد پره ها به مساحت فضا و اتلافات ...

رادیاتور چدنی

رادیاتورهای چدنی و فولادی نسل اول رادیاتورهای گرمایشی هستند که با آمدن موتورخانه ها جایگزین بخاری های چوبی، ذغالی و نفتی شدند. در صورت کم بودن تعداد پره های رادیاتورهای چدنی و فولادی، قابلیت افزایش پره های رادیاتور، متناسب با فضا وجود دارد که این مورد یکی از مهم ترین مزایای این نوع رادیاتورها به شمار می رود. تعداد پره ها به مساحت فضا و اتلافات انرژی و حرارتی که در آن اتفاق می افتد بستگی دارد.

اتصال پره های چدنی در این رادیاتورها توسط مغزی چپ گرد و راست گرد انجام می گیرد. رادیاتورهای چدنی در برابر زنگ زدگی مقاوم هستند و به همین دلیل برای مکان های مرطوبی مانند سرویس بهداشتی و حمام مناسب هستند. آنها ضخامت جداره خوبی دارند و بهتر است متناسب با محیط های مربوط به آن ها مورد استفاده قرار گیرند.

علاوه بر موارد گفته شده، رادیاتورهای چدنی ظاهر زیبا، سطوح صاف و بدون لبه های تیزی دارند. نصب آنها آسان است، مقاومت مکانیکی و طول عمر بالایی دارند. بد نیست بدانید که رادیاتورها را در زیر پنجره ها نصب می کنند و دلیل آن هم نفوذ هوا از طریق پنجره ها و درزهای آنهاست تا به این طریق حرارت هم بهتر توزیع شود.

رادیاتورهای چدنی معمولا مانند رادیاتورهای فولادی ساخته می شوند. این نوع رادیاتورها به صورت پره ای تولید شده و همانطور که از نام آن ها پیداست، دارای جنس چدن هستند که به صورت ریخته گری ساخته و تولید می شوند.

وزن این رادیاتورها برای هر مترمربع به 20 تا 30 کیلوگرم می رسد و ضریب انتقال حرارتی آنها به ازای یک درجه اختلاف حرارت، چیزی در حدود 10 کیلوکالری بر مترمربع است. رادیاتور چدنی برای کار در فشار 4 اتمسفر مناسب بوده و می تواند حداکثر درجه حرارت 110 درجه سانتی گراد را تحمل کند.

بیشتر

رادیاتور چدنی