کف کش و لجن کش

پمپ کفش کش:

این پمپ که همان پمپ EPS است تقریباً از لحاظ ساخت و شکل مانند پمپ‌های توربین عمودی است. این پمپ شامل یک پمپ گریز از مرکز و به همراه شفت عمود پمپ چاه است که باعث می‌شود تا فشار سیال خروجی به چرخش پروانه‌ها وابسته باشد. این پمپ به‌عنوان یک پمپ برقی تک فاز یا سه فاز شناخته می‌شود که به‌صورت عمودی کاملاً درون آب قرار گیرد. برای اینکه الک...

کف کش و لجن کش

پمپ کفش کش:

این پمپ که همان پمپ EPS است تقریباً از لحاظ ساخت و شکل مانند پمپ‌های توربین عمودی است. این پمپ شامل یک پمپ گریز از مرکز و به همراه شفت عمود پمپ چاه است که باعث می‌شود تا فشار سیال خروجی به چرخش پروانه‌ها وابسته باشد. این پمپ به‌عنوان یک پمپ برقی تک فاز یا سه فاز شناخته می‌شود که به‌صورت عمودی کاملاً درون آب قرار گیرد. برای اینکه الکترو پمپ شناور را در پمپ کف کش نصب کنند از آب‌بندی مکانیکی استفاده می‌کنند تا در آن آب نفوذ نکند و به موتور آسیبی نرسد. اگر این پمپ شامل چند پروانه باشد به آن پمپ کف کش چند مرحله‌ای می‌گویند که قرار گرفتن آن‌ها به این صورت که یا روی یک شفت قرارگرفته و یا به‌صورت مجزا و مستقل می‌باشند.

پمپ لجن کش:

این پمپ از دسته پمپ‌های سانتریفیوژ یا گریز از مرکز است که سیالات را به همراه ذارات جامد و معلقی مانند آب‌هایی که گل‌آلود هستند و یا فاضلاب‌های صنعتی و خانگی انتقال داده و پمپاژ می‌شوند. از این پمپ‌ها برای پمپاژ مایعاتی که دارای محتوی ذرات جامد، معلق، فاضلاب، الیاف بلند، آب‌های گل‌آلود و آلوده و همچنین سیالاتی که دارای ذرات سایشی هستند مناسب می‌باشند. به این نوع پمپ‌ها گاهی پمپ‌های غلیظ کش، فاضلابی، دوغاب یا اسلاری و حتی گل کش نیز گفته می‌شود. این پمپ‌ها معمولاً با الکتروموتورها به حرکت درمی‌آیند به مهین خاطر به آن‌ها نیز الکترو پمپ لجن کش می‌گویند. پمپ‌های لجن کش نیز دارای یک پمپ گریز از مرکز است که یک محور عمودی را دارا می‌باشد. تمام پمپ‌های لجن کش دارای یک موتور الکتریکی هستند که باعث به حرکت درآمدن پمپ می‌شود. الکتروموتورهای لجن کش نیز از نوع تک فاز یا سه فاز هستند که سرعت چرخش الکتروموتورهای آن 900 یا 1500 و یا 3000 دور در هر دقیقه می‌باشد. پمپ‌های لجن کشی که سرعت‌پایین تری دارند برای انتقال و پمپاژ کردن سیالات غلیظ‌تر استفاده می‌شود.

بیشتر

کفکش و لجن کش