کولر آبی

متاسفانه امروزه به علت گرمای زیاد هوا استفاده از پنکه عملا کاربردی ندارد، پس چاره چیست؟ بله درست حدس زدید استفاده از کولر. انواع مختلفی از کولر وجود دارد، از کولر گازی گرفته تا کولر آبی که هر کدام مدل های مختلفی دارند. کولر های گازی به علت قیمت بالا و مصرف برق زیاد کمتر مورد پسند قرار می گیرند. اما بیشتر مردم برای خنک کردن منزل و محل کار از کول...

کولر آبی

متاسفانه امروزه به علت گرمای زیاد هوا استفاده از پنکه عملا کاربردی ندارد، پس چاره چیست؟ بله درست حدس زدید استفاده از کولر. انواع مختلفی از کولر وجود دارد، از کولر گازی گرفته تا کولر آبی که هر کدام مدل های مختلفی دارند. کولر های گازی به علت قیمت بالا و مصرف برق زیاد کمتر مورد پسند قرار می گیرند. اما بیشتر مردم برای خنک کردن منزل و محل کار از کولر های آبی استفاده می کنند.

کولر یا به لاتین cooler به معنی خنک کننده، همانطور که از نامش پیداست، وظیفه خنک کردن هوا را دارد. کولر آبی به وسیله تبخیر آب باعث خنک کردن دمای محیط می شود. کولر آبی این کار را به وسیله ی فرآیند سرمایش تبخیری انجام می دهد. فرآیندی که در آن برای خنک کردن دمای هوا، از تبخیر جهت جذب گرما به صورت طبیعی استفاده می شود، سرمایش تبخیری نام دارد. در این فرآیند گرمای هوا جذب می شود و به شما سرما را تحویل می دهد.

کولرهای آبی به دو دسته تقسیم می شوند:

  • کولرهای آبی پوشالی یا معمولی: این مدل از کولر آبی دارای پوشال هایی است که از خرده چوب ساخته شده است و هر چند وقت یکبار نیاز به تعویض دارند. این کولر ها نسبت به کولر های سلولزی مصرف برق بالا تری دارند.
  • کولر های آبی سلولزی: این مدل نسبت به کولر آبی پوشالی راندمان بیشتر و مصرف برق بسیار پایینی دارند. علت این امر خواص شگفت انگیز پد های سلولزی به کار رفته در آن است. پدهای سلولزی به کار رفته در این کولرها برای چندین سال نیاز به تعویض ندارند، پس از نظر اقتصادی به صرفه تر از کولر های پوشالی هستند.
بیشتر

کولر آبی